روده که از طریق تخمیر، این باکتری مفید را تغذیه می کنند، لپه باقالا زرد حاوی الیگوساکاریدها، نشاستههای مقاوم و فیبر قابل تخمیر است که همگی به عنوان پری بیوتیک عمل میکنند، که با بسیاری از اثرات مثبت، مانند تولید اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه که به اثرات متابولیک مثبت مختلف کمک میکنند، مرتبط هستند.
مطالعه بالینی در مورد فواید فیبر نخود زرد
یک مطالعه تصادفی، دوسوکور، کنترل شده با دارونما برای بررسی اثرات فیبر لپه ایرانی بر بدن انسان انجام شد.
نتایج این مطالعه قابل توجه بود و از آن زمان در دو مجله پزشکی معتبر منتشر شده است.
برای اهداف این مطالعه بالینی، کوکیهای فیبر نخود زرد تهیه و برای شرکتکنندگان سرو شد.
شرکت کنندگانی که روزانه 15 گرم فیبر لپه ریز ایرانی را به شکل کلوچه مصرف کردند، موارد زیر را تجربه کردند:
کاهش وزن قابل توجه، بدون هیچ تغییر عمدی دیگری در رژیم غذایی روزمره آنها.
از دست دادن چربی، با حفظ توده عضلانی، این اغلب یک چالش در روند کاهش وزن است، زیرا افراد در رژیم غذایی تمایل دارند عضلات بدون چربی را همراه با چربی از دست بدهند.
بهبود حساسیت به انسولین، نکته مهمی است زیرا مقاومت به انسولین می تواند به افزایش وزن کمک کند.
افزایش حضور باکتری لاکنوسپیرا. لپه یک کیلویی این مهم است زیرا با افزایش وزن به طور قابل توجهی کاهش می یابد، اما فراوانی آن با کاهش وزن مرتبط است.
افزایش حضور متابولیتهای اسید چرب با زنجیره کوتاه که با وزن مناسب، مانند استات، سرین و گلوتامات هماهنگ هستند.
کاهش حضور اسیدهای چرب مرتبط با افزایش وزن، مانند ایزووالرات.
اجسام کتونی بالا که به سرکوب اشتها کمک می کنند، مانند استواستات، 2-هیدروکسی بوتیرات و 3-هیدروکسی بوتیرات.
کاهش تری گلیسیرید و کلسترول LDL
- منابع:
- تبلیغات: