ممکن است نشان دهنده کاهش خطر التهاب روده یا عفونت های دستگاه ادراری باشد. تعداد OTU هایی که به طور قابل توجهی در مقایسه با پایه تغییر کرده بودند.
در طول هفته 1 بیشتر از هفته 2 بود، احتمالاً به این دلیل که وارد کردن کشمش در رژیم غذایی عمدتاً اثرات کوتاه مدت بر میکروبیوتا دارد.
با این حال، مطالعه به دلیل تعداد کمی از شرکت کنندگان محدود بود، بنابراین این نتایج نشان دهنده نیستند و تحقیقات بیشتری باید انجام شود.
هیچ نتیجه گیری محکمی نمی توان گرفتدر یک مطالعه اخیر در مورد اینکه چگونه کشمش می تواند بر ترکیب میکروبیوتای روده تأثیر بگذارد.
افراد سالم روزانه سه وعده کشمش انگور قرمز خشک شده در آفتاب را به مدت 14 روز مصرف کردند. افزودن کشمش به رژیم غذایی تأثیر قابل توجهی بر تنوع کلی میکروبیوتا نداشت.
اما شیوع واحدهای طبقه بندی عملیاتی خاص را تغییر داد، که برای طبقه بندی باکتری ها بر اساس شباهت توالی استفاده می شود.
با مکمل کشمش کاهش یافت، در حالی که گونه افزایش یافت. کل تولید مکمل کشمش افزایش یافت.
این یافتهها نشان داد که کشمش پتانسیل زیادی برای ترویج کلونیزاسیون دارد و تولید SCFA را تحریک میکند.
این را می توان نه تنها به محتوای FOS کشمش، بلکه به ترکیبات فنلی و اسید تارتاریک نیز نسبت داد.
با این حال، با توجه به نتایج بهدستآمده، ممکن است به نظر برسد که کشمش به تنوع زیستی میکروبیوتا کمک نمیکند، در حالی که FOS به خودی خود این کار را میکند.
مطالعات متعددی نیز با مدل های حیوانی انجام شده است. قدیمیترین آنها به سال 2010 برمیگردد.
هدف آن تعیین تأثیر بر بازگرداندن از دست دادن استخوان با ارائه غذاهای کاربردی خاص به مدل موش پوکی استخوان بود.