توت سفید تازه 1401 مانع سفید شدن مو می شود

یانگ، یانگ و ژنگ گزارش کردند که کل فنول ها، فلاونوئیدها و آنتوسیانین ها در پودر خشک شده یخ زده میوه توت 23.0 میلی گرم در گرم معادل اسید گالیک، 3.9 میلی گرم در گرم معادل روتین، 0.87 میلی گرم در گرم سیانیدین-3 بود.

معادل گلوکزید به ترتیب. فلاونول عمده در پودر میوه توت سفید تازه 1401 روتین (0.43 میلی گرم در گرم)، به دنبال مورین (0.16 میلی گرم در گرم)، کورستین (0.01 میلی گرم در گرم) و میریستین (0.01 میلی گرم در گرم) بود.

برای تعیین فلاونول های پودر میوه توت استفاده شد .علاوه بر این، پودر خشک شده یخ زده میوه توت همچنین حاوی 1.20 میلی گرم در گرم اسید اسکوربیک، 0.32 میلی گرم در گرم ویتامین E و 243.0 میلی گرم در گرم فیبر رژیمی بود.

محتوای اسید چرب و ترکیب توت می تواند با توجه به شرایط اکولوژیکی مختلف متفاوت باشد. برای مثال، یانگ، یانگ و ژنگ دریافتند که میوه‌های توت چینی دارای 7.55 درصد چربی کل، با 87.5 درصد اسیدهای چرب غیراشباع هستند.

بالاترین میزان اسید چرب در میوه‌های توت چینی اسید لینولئیک C18:2 (79.4 درصد) و پس از آن اسید پالمیتیک C16:2 (8.6 درصد) و اسید اولئیک C18:1 (7.5 درصد) بود.

علاوه بر این، توت چینی همچنین حاوی 0.6٪ α-لینولنیک اسید C18:3 بود. اگر چه بالاترین محتوای اسید چرب در توت ترکی اسید لینولئیک C18:2 (57.3%) بود و سپس اسید پالمیتیک C16:0 (22.4%) بود.

رنگ های مختلف میوه های توت (M. alba L) مانند قرمز، بنفش و بنفش-قرمز گزارش شده است. گزارش کردند که عصاره میوه توت بنفش دارای مقادیر بیشتری از قندهای کل و آنتوسیانین نسبت به عصاره میوه توت قرمز و بنفش قرمز است.

این به این دلیل است که قندها به عنوان پیش سازهای سنتز آنتوسیانین مورد نیاز هستند. با این حال، میوه توت قرمز دارای اسید آسکوربیک و بتا کاروتن بالاتری نسبت به عصاره میوه توت بنفش و بنفش-قرمز بود .